Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

25.4.2014 Myöhäispika-agit

Perjantai-iltana meni vähän myöhäiseksi agittelut, mutta meninpä silti treenaamaan. Kunnon suunnitelmaa ei ollut, mutta jatkettiin siitä, mihin viimeksi jäätiin eli tehtiin ihan alkeisserpeentiiniharjoituksia. Hyödynsin myös paikalla olleita esteitä, jotta saatiin mukaan vähän vauhtirallattelua.

Kero oli varsin hyvässä vireessä, ja pystyin muutenkin pitämään treeniluupin hyvänä. Tehtiin kolme alle kolmen minuutin jaksoa (ei ajastusta), minkä jälkeen matolle hetkeksi tauolle ja sieltä sitten pari kertaa namisiirrolla pieni lenkura ja takaisin matolle. Tämän jälkeen siirryin itse kauemmaksi laittamaan videon päälle ja kutsuin Keron leikkimään. Tämmöinen systeemi sujui oikein hyvin, eikä piippoja esiintynyt ja fokuskin säilyi hyvänä.

Itse serpentiinitreenit sujuivat mielestäni ihan kivasti. Kääntökäteen tulemiset olivat ok, ja sain itsekin keskityttyä olemaan paikoillani ja pitämään rintamasuunnan etenemissuuntaan. Lisäksi ehdittiin ottaa jo kädenvaihtoakin mukaan. Kero reagoi kääntökäsivihjeeseen ok (saattaa olla, että ennakoin itse sen kanssa vähän), ja jahtasi hyvin vaihtokädessä ollutta lelua. Itse en tosin ihan suoraa linjaa onnistunut pitämään, vaan lähdin vetämään vähän poispäin. Kolmatta hyppyä ei vielä tässä vaiheessa ollut mukana, vaan yritetään saada homma toimimaan palasteltuna ensin.

Tässäpä videota:

httpv://youtu.be/cEcKcAMa1Uk