Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

25.11.2016 Agilitykuulumisia

Vihdoin ja viimein hieman agilitykuulumisia! Edellisestä treenipäivityksestä on jo kuukausia, vaikka olemme treenanneet hallilla kaksi kertaa viikossa ja tietty lähes päivittäin jotain oheisjuttua kotona tehneet. Ja viikko sitten käväisimme agiepiksissä vähän kisatunnelmaa kokeilemassa.

Yksittäisistä treeneistä on treenivihkosessa kommentit, ja ratapiirroksia olen piirrellyt koneelle tarjoon, joten pistän tähän nyt esille joitain videoita, mitä on tullut talletettua YouTubeen.

Noin muuten ollaan tällä hetkellä tilanteessa, missä Kero pystyy tekemään ratatreeniä kaikilla esteillä. Ainoastaan kepit tuottavat melkeinpä joka kerta jotain haastetta, vaikka niiden pitäisi olla Kerolle mieluisat ja vauhdikkaat. Hyppykorkeutta ei olla vieläkään saatu sinne makseihin. Eilen tosin treenirata sisälsi hyppyjä 45-55 cm. Hyppytekniikkatreenit ovat olleet tauolla, mutta niihinkin olisi syytä palata.

Omalla treenivuorolla (kerran viikkoon) on tehty aika paljon kaikenlaista pientä häiriötreeniä, koska treenikaverina Kerolla on siskoni kultsutyttö. Iloista on se, että Kero pystyy tekemään treeniä, vaikka toinen koira olisikin siinä kentän laidalla odottelemassa.

Treenattavaa on edelleenkin ihan huimasti, mutta olen taas vaihteeksi innostunut. Jatkamme handling360-nettikurssilla, joten opeteltavaa ja koulutusmateriaalia on kyllä ihan hurjasti tarjolla.

Ja tässä niitä videoita, laitan ne uusin ensin -järjestykseen:

24.11.2016 ratatreenit

6.11.2016 viiden törpön treeni

27.10.2016 ratatreenit

29.9.2016 ratatreenit

20.9.2016 rataa