Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

24.7.2008 Lomatreenailua

Lomailun ohella koirat saivat myös tehdä hieman töitä. Takanahan oli jo aiemmin tehty Herajärven kierros, paljon ulkona olemista ja puuhastelua ja reissailua siellä ja täällä, mutta siitä huolimatta tehtiin koirille hieman etsintäharjoituksia.

Myry ja Päivi

Myry oli ihan kesäterässä. Se nimittäin keksi tehdä ensimmäisen kerran valeilmaisun. Kuljettiin tietä pitkin ja mutkan jälkeen Myry nappasi rullan suuhunsa, kiikutti mulle ja lähdettiin näytölle (en ollut täysin varma, minne äiti oli mennyt piiloon). Näytölle eteneminen ei ollut varmaa ja Myry menikin aika heti maahan makaamaan… Sitten se vielä yritti tarjota uudestaan rullaa jne. Eipä siinä sitten mitään, pieni levähdys ja laitoin Myryn uudestaan etsimään. Tällä kerralla meininki oli erilainen ja tovin tietä pitkin kulkiessaan Myry painalsi metsään ja tuli toisen tovin päästä takaisin rulla suussaan. Ilmaisu ok. Otettiin vielä toinen siihen lähistölle ja ilmaisu oli nytkin ok.

Sitten oli Viiman vuoro. Ensin Viima kävi tarkistamassa Myryn piilot. Sen jälkeen Viima palasi takaisin, mutta koiraa oli hankala saada menemään korkeaheinäiseen ryteikköön. Lopulta Viima sinne meni ja sai tehdä hieman töitäkin ennen kuin teki löydön.

Viima etsimässä.

Ajatus aiheesta “24.7.2008 Lomatreenailua”

Kommentointi on suljettu.