Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

24.4.2009 Siuntiossa

Vierailimme illalla Siuntiossa, missä pojat saivat alkuun juoksennella pihalla. Vähän myöhemmin otettiin pienet näytössulkeiset poikien kanssa.

Ensin Myry sai näyttää noutotaitonsa. Myry oli aika EVVK-fiiliksellä eikä malttanut millään keskittyä siihen, että pitäisi jotain töitäkin tehdä. Työinto palasi, kun päälle pistettiin liivit ja koira pääsi vähän etsimäänkin. Ensin äiti oli mennyt piiloon leikkimökin taakse. Myry joutui kyllä tekemään hetken töitä ennen kuin löysi. Toinen oli sitten alapihalla pöpelikössä, minne siskoni mies katosi.

Sitten oli Viiman vuoro. Siskoni oli puskassa piilossa, minne Viima löysi samantien. Seuraavaksi meni siskoni mies piiloon siten, etten itse tiennyt piiloa. Piilo olikin hankala, ja Viima meni ko. piilon läheltä useamman kerran. Alue oli tavallaan kahden kallion/rinteen välissä alapihalle notkahdus eikä tuullut pahemmin, joten hajut liikkuivat varmasti haastavasti. Sitten Viima alkoikin haukkua rinteen päällä, ja kun menin lähemmäksi niin hokasin, että se haukkuu ylhäällä olevaa kohdetta. Päästyäni lähemmäksi Viima liikkui lähemmäksi löytöä, joka oli neljän metrin korkeudella puussa. Aika hyvä piilo sanoisinko! Ja ilmeisesti haju tosiaan liikkui etenkin vastakkaisen rinteen puolelle.

Ajatus aiheesta “24.4.2009 Siuntiossa”

Kommentointi on suljettu.