Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

24.9.2013 Keron yksäritunti rauhoittumisen tiimoilta

Mitäpä sitä ei tekisi tavoitteiden eteen? Eli nyt otin yhteyttä Lottaan (Tmi Lotta R+), jotta saisin jotain tolkkua Keron rauhoittumistreeneihin, tai ylipäänsä rauhoittumiseen. Ja kannattihan se!

Kero tosin oli normaalia rauhallisempi, kun ympäristö oli aika pliisu (Heurekan pienempi parkkis), mutta se oli vain ihan hyvä, niin nähtiin jo siinäkin kaikenlaista liittyen omaan käytökseeni, ja miten sitä voisin muuttaa, jotta koirankin käytöskin muuttuisi.

Pieniä juttuja perusasioihin liittyen, mutta edistystä saatiin aikaiseksi jo paikan päällä ja itselle eväitä jatkaa treeniä kotona ja muualla.

Muistan siis jatkossa mm. käyttää ehdollista vahvistetta aina ennen kuin palkkaan sekä käyttää myös jotain vihjettä ennen kuin taukohetki loppuu. Simppeliä. Itse taukokäytöstä tulen jatkossa myös sheippaamaan halutunlaiseksi.

Treeni oli Kerolle ilmeisesti henkisesti aika väsyttävä, koska kotona Kerolla ei ollut tarvetta keksiä mitään  ylimääräistä puuhaa, ja toisaalta Kero hakeutui mieluusti Viiman kupeeseen nukkumaan.

Veljekset nukkumassa
Veljekset nukkumassa