Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

24.4.2013 Huhtikuun hälytreeneissä

Keskiviikkona osallistuin Myryn kanssa UPK:n hälytreeneihin, jotka pidettiin Espoossa Siikajärven maastoissa. Ensimmäisenä tehtävänä oli siirtyä parkkikselta oikealle polulle, bongata sieltä esineitä, rastivahdin luona avata kirjekuori ja sen jälkeen siirtyä uuteen paikkaan. Ja koira pidettävä kytkettynä koko treenin ajan.

Ensimmäinen tehtävä kartalla.
Ensimmäinen tehtävä kartalla.

Matkalla Myry bongasi seuraavia esineitä: hanska, lippis rastivahdin luona, kangaskassi sekä vielä yksi kangaskassi (nämä merkattu numeroin 1-4 kuljettuun reittiin). Saavuttuamme määränpäähän meille ihmisille oli tehtävä. Tarkoituksena oli vähän köysilaskeutua kallionseinämää myötäillen n. kymmenisen metriä. Ensimmäinen kerta minulle, mutta hyvinhän se sujui ja oli mukavaa :) Sen ajan Myry odotteli muun porukan luona puuhun kytkettynä.

Toinen tehtävä (ihmisille)
Toinen tehtävä (ihmisille)
Myryn tehtävänä odotella
Myryn tehtävänä odotella

Meillä Myryn kanssa oli vähän kiire jatkaa eteenpäin seuraaviin treeneihin, joten meidän osalta hälytreenit päättyivät tähän. Suuntasimme takaisin lähtöpaikalle. Matkalle parkkikselle Myry bongasi vielä pari esinettä (7-8, hanska, kankainen suojapussukka). Kilsoja mittariin kertyi 3,6km ja aikaa meni 1h 20min. Vähän erilaiset hälytreenit tällä kerralla :)

Hälytreenin eka osa (plus löydöt).
Hälytreenin eka osa (plus löydöt).