Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

23.6.2010 Keskiviikon treenit

Keskiviikkona jatkettiin Oivan treeneissä Viiman kanssa. Alku olikin vähän erilainen, kun Viimalle ei nami kelvannut lainkaan, mutta kyllähän se sitten alkoi maittamaan, kun itse treenaamaan päästiin.

Ensin tehtiin käsikosketustaa. Eka sarja meni ok, mutta toinen oli jostain syystä hankalampi. Johtui varmaan siitä, että vaihdoin hieman paikkaa ja koirakin joutui vaihtamaan omaa paikkaansa. Pari tökkäystä meni vielä ihan hyvin, mutta sitten Viima halusi jo takaisin häkkiin ja alkoi haukkua, kun mitään ei tapahtunutkaan :P

Toinen harjoitus oli häkkileikki. Ihan hyvin Viima tätä teki, vaikka ehkä vähän nihkeämmin kuin viimeksi. Hieman kokeiltiin myös eri kulmista häkkiin hakeutumista, mutta näitä pitää kotona harjoitella vielä enemmän.

Uutena asiana käytiin ympyrätyöskentelyä. Tämä olikin ihan kiva harjoitus ja hieman vaativakin, kun paikalla oli paljon tuoksuja jne. Ihan hyvin Viima kuitenkin tuli mukana, etenkin vasemmalla ulkoringissä  kiertäminen sujui kivasti. Oikealla puolella kulkemisessa oli hakemista. No, pitää näitäkin harjoitella kotosalla lisää :)

Kivat olivat taas treenit ja Viimakin sai aivojumppaa. Pitää yrittää jatkossa olla paikalla aiemmin, että ehtii ulkoiluttaa koiraa kunnolla ja ottaa vaikka hieman kontaktiharjoitusta. Nyt tällä kerralla Viima oli jotenkin enemmän piippailuvireessä kuin viimeksi. Itse suoritusten aikana oli ihan hissuksiin, mutta häkissä odotellessaan tuppasi piippailemaan aina välillä.

Treenin jälkeen käytiin ulkoilemassa, ja sitten otin Myryn kanssakin hieman tuota ympyrätyöskentelyä. Sujui oikein kivasti molempiin suuntiin, tosin oikealla puolella kulkeminen oli vähän hankalampaa.