Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

23.-25.5.2014 Landepaukut

Viikonloppu landella. Blogirintamalla ei siis sen suhteen mitään uutta. En edes ottanut kuviakaan (tai ilmeisesti kännyllä yhden kuvan, kun oli niin nätti sääkin). Kero sai liikuntaa, kun otin sen helpoille lenkeille mukaan (perjantaina 6km, lauantain VK-treenin osalta alku- ja loppuverkat sekä sitten sunnuntaina otin myös osaksi lenkkiä mukaan). Pari hirveäkin tuli nähtyä, ensin lauantaina lenkillä (Kerokin näki) ja sitten poislähdettäessä nähtiin myös yksi. Niitä siis on tuolla ihan oikeasti (no onhan niitä papanoita näkynyt ihan pihapiirissäkin).

Kero ja Myry pihalla paistattelemassa.
Kero ja Myry pihalla paistattelemassa.

Keroa treenasin vain ihan pikkaisen…

Agin suhteen tehtiin vähän perusjuttuja ”keinulla” sekä kehiteltiin ”hyppyeste”, millä harjoittelin takaakiertoja.

Peko-puolella tehtiin pariin otteeseen jäljennostoja, jotka alkoivat sujua ihan ok. Molemmilla kerroilla esineinä toimivat muovipurkit, joissa palkka sisällä. Itse asiassa, onhan mulla tuosta jäljennoston suunnitelmasta jopa kuvakin! Kuvassa rastit merkkaavat siis noita purkkeja. Koiran oli tarkoitus nostaa jälki tuolta keskiviivalta ja napata siis oikeaan suuntaan menevä jälki. Olihan se ihan hyvää vaihtelua. Lauantaina tehtiin tämmöinen treeni sekä aamulla että illalla.

Jäljennoston suunnitelma
Jäljennoston suunnitelma

 

Sunnuntaina ennen kotiin lähtöä (äänestämään!) otettiin pienet ilmaisut, joissa Kero sai etsiä pihapiiristä. Eka toisto oli tosin pidempi ja siinä sai etsiäkin. Maalihenkilö oli mennyt saunan taakse metsään, jonne Kero sitten irtosi varsin hyvin tontin toisesta päästä. Ilmaisussa kämmäsi hieman eli tuli kyllä rulla suussa tielle, mutta kun ei minua heti nähnyt, niin tiputti rullan ja kun näki minut, niin noukki rullan takaisin suuhunsa. Hmm. Sen jälkeen tehdyt helpot ilmaisut menivät ihan ok.

Hirvi bongattu.
Hirvi bongattu.