Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

23.-24.9.2017 Viikonlopun kisarupeama

Kokeiltiin Keron kanssa kaksipäiväisiä kisoja, jotka pidettiin Helsingissä Purina-Areenalla. Paljon uutta tilannetta meille, sillä kisat käytiin sekä sisällä (erilainen pohja) että ulkona. Selvittiin kuitenkin kunnialla, sillä tuomisina oli peräti kolme palkintosijaa neljästä startista. Tuloksilla ei tosin juhlittu, mutta hyvää kokemusta saatiin ja luottoa omaan toimintaan sekä treenitarpeita. Tuomarina kaikissa starteissa oli Henri Luomala.

Lauantain startit:

Ensimmäisenä agilityrata A, jolla tehtiin hylky. Kepit menivät kyllä hyvin, mutta sekoilut alkoivat suoralta putkelta, mistä piti tehdä käännös, mutta Kero jatkoi moikkaamaan ratatyöntekijää.

Toisena agilityrata B, jolla viitonen kepeiltä ja pienesti yliaikaa (jokunen käännös venähti pitkäksi). Tällä sijoituttiin kolmanneksi (10 koiraa).

Sunnuntaina hyvä sää jatkui. Kisavire oli myös hyvä jo heti ekaan kisaan. Aloitettiin sisällä, ja saatiin viitonen, kun sähläsin ohjauksen kanssa ja Kero meni yhdestä ohitse. Kepit menivät taas hyvin. Sijoituttiin kolmansiksi (seitsemän koiraa).

Toisesta startista saatiin myös tulos (rima tippui + kepit + yliaikaa, kun Kero kävi taas moikkailemassa ratatyöntekijöitä), mutta kas kummaa, olimme ainoat tulokset tehneet, joten voitettiin kuuden koiran joukossa. Suorituksessa oli kuitenkin paljon hyviä kohtia, mm. vauhdikas loppusuora.

Lauantain hymyilyt
Ansaittu palkka
Voittostartin tulokset
Sunnuntain hymyilyt