Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

22.2.2013 Hihnalenkkeilykokemuksia

Töiden jälkeen vastassa oli aika väsyneitä ja uneliaita koiria. Ovatko ne riekkuneet koko päivän…? Mitään näkyvää muutosta (tuhoja tms) ei tosin näkynyt, mutta voihan olla, että pentu on kiusannut vanhempia koiria päivän mittaan. Tai sitten koko kolmikko vain on nukkunut :)

Koska tänään ei ollut  luvassa koirahäiriötreeniä tms, niin päätin lähteä Keron kanssa ihan tavalliselle hihnalenkille alueen katuja talsimaan. Siitä muodostuikin ihan hyvä treeni, sillä nähtiin jonkin verran jalankulkijoita, hiihtämästä palaavia ulkoilijoita, pyöräilijöitä, lenkkeilijöitä, autoja jne. Pari koiraakin ohitettiin (tai Kero istui sivulla ja sai namia). Enemmänkin koiria olisi voinut näkyä, mutta ehkä tämä oli ihan hyvä.

Kytkettynä kuljettiin varsin nätisti. Jos hihna vähänkään kiristyi, tuli pysäytys ja Kero varsin nopeasti kirmasi vierelle uudestaan. Jos Kero pysyi lähellä, matka jatkui ja jos pysyi ihan vieressä, niin siitä sai namia :) Loppuvaiheessa pentua alkoi jo luonnollisesti väsyttää, kun uusia katuja oltiin menty ja nähty/kuultu sitä sun tätä.

Ihan loppuun lähikadulla otettiin sitten kunnon leikkisessiot. Harjoiteltiin minipatukalla break-vihjeeseen reagointia sekä jokunen toisto PB&J-leikkiä myös. Hyvin oli leikit mieleen :)

Tämän jälkeen olikin aika siirtyä kotiin lepäilemään illan oikeita treenejä varten.