Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

22.10.2017 Eka nolla kakkosista

Käytiin Keron kanssa vierailemassa Tampereella TamSKin kisoissa, missä tarjolla oli kaksi agilityrataa ja yksi hyppyrata. Tuomareina olivat Salme Mujunen ja Marja Lahikainen.

Ensimmäisenä meillä oli Mujusen agilityrata, joka oli oikein sujuva muutamalla käännöksellä höystettynä. Meillä meni kepit oikein kivasti, mutta harmillisesti viimeinen hyppy oli vähän epäonninen, sillä Kero veti siitä ohitse! Otettiin se uusiksi, joten tuloksena vitonen.

Toinen rata oli Lahikaisen tuomaroima agilityrata, joka meni täysin puhtaasti ja oltiin peräti toisia ja saatiin luva-nolla. Aika hienoa! Itse asiassa sain tietää tämän vasta kisojen päätteeksi palkintojen jakamisen yhteydessä, kun en ollut tämän kisan tuloksia käynyt katsomassa. Oletin, että muitakin (nopeampia) nollia olisi ollut.

Viimeisenä kisana oli Mujusen hyppyrata. Ekasta startista oppineena ajattelin keskittyä siihen, että nyt juostaan eikä hidastella ja niinpä radalla meininki oli oikein sujuvaa ja loppusuorallakin sain tsempattua itseni pieneen kiriin eikä todellakaan menty viimeisestä esteestä ohitse! Harmi vain, että ehdittiin matkan varrella saada vitonen, kun Kero hieman ihmetteli kesken keppisuorista keppien väliin laitettua teippausta (videosta oli hyvä apu tämän tarkistamiseen, sillä oletin Keron meinanneen nuuhkia vain jotain ihanaa hajua). Tällä suorituksella oltiin kuitenkin toisia, joten lopputuloksena näistäkin kisoista pari palkintosijaa (ja kivoja palkintoja!) sekä myös tuo ihkaensimmäinen kakkosten luva-nolla.

2 ajatuksia aiheesta “22.10.2017 Eka nolla kakkosista”

Kommentointi on suljettu.