Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

20.9.2014 Myry Liehkutuksessa

Osallistuin Myryn kanssa kasvattaja-Lauran järjestämään Liehkutukseen, joka pidettiin samassa paikassa kuin edellisilläkin kerroilla (vuonna 2004 ja 2008) eli Nummisissa. Paikalle oli tullut reilut 40 liehkua, mikä on aivan älyttömän upeaa! Päivän aikana toimin itse kehäsihteerinä vähän vanhempien liehkulaisten kehässä ja sain ihailla useita todella hyvässä kunnossa olevia sympaattisia koiria. Vanhin paikalla ollut liehkulainen oli jo lähes 15-vuotias, mutta eipä olisi olemuksesta sellaista voinut uskoa.

Myry kävi kehässä vähän kiertämässä ja sai tuomarina toimineelta Anu Ylimaalta paljon rapsuja. Myry kyllä kieltämättä meni kiehnämään ja hakemaan huomiota kovasti, mikä on sinänsä aika hauskaa, kun näin vanhemmiten tosikko-Myrystä on kuoriutunut halipulainen koira.

Myry sai seuraavanlaisen arvion:

Ihana, ystävällinen kookas komistus. Hyvät kulmaukset edessä ja takana. Laskeva selkälinja. Liikkuu hyvin edestä, takaa hieman ahtaasti. Purenta ok.

Normikehässä kiertämisen lisäksi kävimme vielä kiertämässä Liehku-korva-, Liehku-ilme- ja uros-Liehkujen kehissä. Kahdesta edellä mainituista ei päästy loppuvalintoihin, mutta uros-Liehkuissa Myry sai kunniamaininnan (ja ruusukkeen sekä namia). Sää suosi tapahtumaa ja oli oikein mukavaa olla taas paikalla! Toivottavasti ensi kerralla olemme myös mukana.

Myryn Liehkutus-ruusukkeet
Myryn Liehkutus-ruusukkeet

Seuraavassa Outi Uusitalon ottamia ihanan valoisia ja värikkäitä kuvia Myrystä:

Seisomaposeeraus.
Seisomaposeeraus.

Myry Liehkutuksessa 2

Myry Liehkutuksessa 3

Liehku-kehässä.
Liehku-kehässä.
Kunniamainintaa vastaanottamassa.
Kunniamainintaa vastaanottamassa.