Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

20.5.2012 Lämpimän päivän treenit

Nyt oli jo varsin lämmin ja aurinkoinen sää. Huhhuh. Ennen treenejä olimme jo rämpineet metsässä melkein pari tuntia merkkaillessamme kokeenomaisen treenin aluetta jne.

Pojille otettiin ihan vain semmoiset perustreenit. Viimalla oli rinteessä sopivilla etäisyyksillä kolme tyyppiä, joista ensimmäinen oli kääriytynyt naamioverkkoon ja oli makaamassa keskellä ei mitään. Jännä juttu, mutta Viima meni aluksi haukkumaan ihan väärään kohtaan, ja saapuessani paikalle meinasin kävellä maalihenkilön päältä, kunnes Viima sitten äkkäsi tulla oikealle paikalle. Viima tuntuu nyt tekevän tämän tyyppisiä virheitä joka treeneissä… hmm.

Seuraavat kaksi löydettiin ja ilmaistiin ihan mallikkaasti eikä niissä ollut mitään erikoista. Hyvällä innolla Viima teki kuitenkin hommia.

Myrylle oli kaksi tyyppiä toiseen suuntaan. Ensimmäinen oli noin puolivälissä, ja siitä Myry sai hyvin hajun polulle ja irtosi kivasti. Toinen oli sitten alueen lopussa ison kivilohkareen kolossa. Sen tarkentamista oli kiva seurata :) Myrykin työskenteli oikein kivassa vireessä, vaikka sillä olikin varsin rankka perjantain treeni takana.

Treenin päätteeksi käytiin sitten hakemassa toisaalta merkit (toivottavasti sinne nyt ei jäänyt ylimääräisiä), joten pojat saivat kyllä kunnolla liikuntaa päivän aikana.