Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

2.7.2013 Ilmaisuketjun yleistämistä

Agin jälkeen Kerolle otettiin vielä pienet ilmaisutreenit. Kaksi jaksoa, molemmissa neljä toistoa. Ensimmäisessä tavoitteena oli vaihdella etäisyyksiä/lähetyskohtaa ja toisessa sitten häivyttää maalihenkilöä kasan taakse. Molemmissa itselleni tehtävänä oli myös liikkua jokaisen lähetyksen aikana hieman eli vaihtaa itsekin paikkaa sillä välin, kun koira hakee rullaa.

Ekassa jaksossa etäisyydet olivat vielä ihan lyhkäiset (maalihenkilö uusi), mutta olisiko pariin metriin menty. Ja lähetyspaikat vaihtuivat joka kerta. Parilla ekalla maalihenkilö seisoi, parilla vikalla oli kyykyssä. Tässä jaksossa Kero taisi kerran yrittää oikoa.

Toisessa jaksossa maalihenkilö oli kasan vieressä kyykyssä, ja joka toistolla siirtyi vähän kauemmaksi siinä kasan vierellä. Meillä lähetyspaikka säilyi samana. Ei tässä nyt hirveästi häivytystä tainnut tulla, kun Kero kuitenkin näki maalihenkilön koko ajan. Mutta joutui kyllä miettimään. Nimittäin tuli yksi virhe, missä Kero oikoi, ja sitten se oli hetken, että mitä ihmettä sen pitäisi tehdä, mutta teki kuitenkin ihan oikean päätöksen. Jes!

Itse tietty en ihan skarppina joka toistolla ollut, sillä välillä unohdin sitten itse liikkua. Tai jotain muuta pientä. Ensi kerralla viedään sitten taas vähän eteenpäin :)