Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

2.11.2013 Rauniokausi pakettiin

Kauden vika rauniokerta.
Kauden vika rauniokerta.

Tänään olikin sitten kauden viimeinen rauniokerta. Ja ihan hyvät fiilikset kaudesta jäikin :) Tällä kerrallakin meni varsin kivasti, vaikka vähän epäilin, miten se ilmaisu nyt sujuu, kun sitä ei olla ehditty oikein treenailla ja vähän takapakkiakin on tullut. Mutta ihan kivasti lopulta sitten menikin :)

Eli Kerolle oli kolme tyyppiä ”piilossa”, ja tarkoituksena oli treenata ihan vain ilmaisua. Ensimmäinen olikin tätä, koska Kero näki maalihenkilön kasan edessä. Meni ihan hyvin luokse, mutta jäi nuuhkimaan henkilöä ennen kuin tökkäsi voimalla kuppia ja tuli sitten ilmaisemaan.

Toiselle Kero joutuikin etsimään, vaikka henkilö olikin näkösällä kasan päällä, mutta Kero ei nähnyt. Joutui tekemään siis hieman paikannusta ennen kuin löysi lopulta. Tämänkin maalihenkilön luona piti ensin nuuskia kunnolla ennen kuin koski kuppiin ja tuli ilmaisemaan.

Kolmas oli kuvassa näkyvässä lentokoneen osassa piilossa. Lähetin Keron vähän turhan aikaisin eli Kero joutui nyt kuitenkin etsimään vähän enemmän, ja siinä välissä ehti fokus jo vähän kadotakin (= kävi nostamassa koipea  puskassa), mutta sitten, kun haju tuli nenään, niin homma hoidettiin loppuun varsin reippaasti eikä tällä kerralla jääty henkilöä  nuuhkimaan, vaan ilmaisu tehtiin reippaasti.

Loppupalkkauksessa suuri juttu oli kepin noutaminen, ja siitä Kero tykkäsi ja jokainen treenikamu saikin sitten heitellä kepakkoa. Ja Kerohan tykkäsi! Tähän oli hyvä sitten lopettaa :)

Ensi kaudella sitten uudet kujeet!