Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

19.4.2015 Akupunktiovisiitti

Sunnuntaina kävimme molempien poikien kanssa akupunktiokäynnillä Espoossa Karoliina Nyyssösen hoidossa (ks. Eläinakupunktio).

Ensin Kero pääsi käsittelyyn, missä koiraa ihan vain käsin käytiin läpi ja vähän annettiin laserhoitoa muutamiin kohtiin. Laserhoidossa huomasin, miten hyvin käsikohdetyöskentely auttoi ja helpotti, sillä Kero työskenteli mielellään ja pysyi hyvin seisaaltaan käsittelyssä. Kaiken kaikkiaan vaikutti, että Kero oli varsin rento ja esimerkiksi Myryn käsittelyn aikana olisi välillä halunnut itsekin tulla uudestaan käsiteltäväksi (etenkin, kun laser otettiin taas esille).

Myry sai sitten vähän toisenlaisen käsittelyn, koska Myryllä oli kaikenlaisia jumeja selässä. Vähän manuaalista käsittelyä, laserhoitoa sekä muutamat akupunktioneulat kroppaan.

Neula päässä
Neula päässä

 

Olin tosi tyytyväinen hoitoon. Palvelu oli tosi ystävällistä, ja hoito tehtiin täysin koirien ehdoilla, ja siten saatiin varsin nopeasti koirien luottamus. Suosittelen muillekin! Ja ehdottomasti menemme uudestaan. Myrylle suositus oli parin kuukauden päästä, mutta Kerolle riittää puolenkin vuoden päästä ellei jotain akuuttia tule. Ja Myrylle kotihoitona paljon venyttelyjä, jotta selkä pysyy hyvässä kuosissa.