Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

19.2.2017 Lisää epiksiä (sis. video!)

Sunnuntain lumisateessa mentiin taas vaihteeksi Mikkeliin MAH:n järjestämiin epiksiin vierailemaan. Kero osallistui sekä mölliluokkaan että kisaavien luokkaan. Verkat sun muut sujuivat ihan kivasti, mitä nyt verkkailun osalta olisin kaivannut enemmän vauhdikkaampia liikkeitä sisällä, mutta tällä kerralla Keron kanssa onnistuttiin keksittymään lähinnä pienessä tilassa tehtäviin verkkaliikkeisiin (oli sen verran häiriötä, ettei esim. ympyrätyöskentely onnistunut). Ulkona toki päästiin sitten vähän vauhdikkaampia juttuja tekemään.

Mölliradalla hypyt olivat 45 cm, kisaavien radalla 55 cm. Molemmat radat sujuivat ihan ok. Mölliradalla tosin tuli pieni herpaantuminen tokalla putkella (Kero oli lähdössä perään) ja puomi mentiin vähän hitaasti, muuten ok. Tuloksena varsin kiva suoritus hyvällä ajalla (etenemä 3,89m/s) ja mölliluokan ykkössija.

Kisaavien radalla keinu oli hidas, kepeillä mentiin oikeaan väliin, mutta ei taivuttu sen jälkeen kunnolla, joten otettiin se uusiksi. Kepeiltä seuraavalle esteelle putkeen oli 180-asteen käännös takaisin ja eipä tämmöisiä ole taidettu treenata, joten tämä meni vähän hitaasti. Puomi mentiin vähän vikkelämmin kuin mölliradalla, ja kaikki rimatkin pysyivät hyvin. Tuloksena 5vp + vähän yliaikaa (etenemä 3,09m/s).

Kiva ja positiivinen kokemus, joten hyvillä mielillä jatketaan treenausta kohti niitä oikeita kisoja!

Video: