Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

18.5.2013 UPK:n leirillä

Raunioiden jälkeen ajeltiin Hyvinkäälle Usmijärvelle piipahtamaan UPK:n kevätleirille. Olipa ihan kiva käydä paikalla, vaikka itse treenailut meidän osalta jäivätkin väliin. Sen sijaan tuli esitettyä muille vähän teoriaa tehokkaasta treeniluupista, minkä perään oli käytännön harjoituksia. Oli kyllä kiva nähdä, että porukalla sujuivat siirtoharjoitukset mukavasti ja onnistumisiakin tuli :)

Tämän jälkeen pääsi Kerokin vähän puuhastelemaan, sillä kävimme pienellä porukalla tsekkaamassa pari geokätköä. Keron seurana matkassa olivat kultsu-Bobi sekä dalmis-Hessu. Poikakolmikko tuli hyvin juttuun keskenään, ja Kero varsinkin oli varsin iloinen siitä, että sillä oli nyt juoksukavereita :) Etenkin Hessu tuntui olevan Keron mieleen. Siellä ne koira juoksivat hurjasti ympäriinsä ja tuuppivat toisiaan leikkiin :) Hyvää liikuntaa erittäin monipuolisessa maastossa.

Lenkkeilyn jälkeen oli vuorossa leirikisat, johon Keron kanssa osallistuttiin erittäin helpotettuna versiona. Muut suorittivat tehtävät ohjaajan silmät peitettyinä ja koirat vapaina, mutta me päädyttiin menemään ihan vain hihnassa ja ohjaajan silmät auki :D Ensin paikallaoloa 30s (eli Kero istui/seisoi ja söi namia), sitten siirtymä 10m (meni ihan kivasti kontaktissa), sen jälkeen luoksetulo 10m (otin räjähtävänä lähtönä ja palkaksi leikkimistä, toimi oikein hyvin) ja sen jälkeen vielä maalihenkilön etsiminen (vähän oli Kero ulalla, että mitäs nyt, mutta löytyihän se tyyppi kuitenkin). Muut koirakot tosiaan tekivät nämä samat jutut ohjaajan silmät peitettyinä mukanaan kartturi, joka sai sanoa vain ei tai kyllä. Oli kyllä loistavia suorituksia, ja tosi hyvin koirat tekivät, vaikka ohjaaja käyttäytyikin omituisesti.

Meidän osalta leiri oli tässä. Muut aloittivat edellisenä iltana ja jatkoivat sitten seuraavaan päivään, mutta ihan mukavaa oli kuitenkin käydä paikalla, vaikkei voitukaan olla pidempään.

Hessu, Kero ja Bobi suolla.
Kero keppinsä kanssa sekä Hessu
Isot pojat Bobi ja Hessu keppiä vetämässä, Kero haluaa mukaan.