Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

16.5.2009 Agikisoissa

Tänään Myryllä oli pari starttia KKK:n kisoissa, jotka pidettiin Kirkkonummen keskuskentällä. Sää oli aurinkoinen, lämmin ja muutenkin mukava.

Ensin oli vuorossa B-agilityrata, jossa tuomaroi Harri Huittinen. Rata sujui meiltä vauhdikkaasti ja ihan sujuvasti, kunnes puomilla Myry päätti jatkaa edessä olevalle hypylle, vaikka piti kääntyä puomille. Hylky siis.

Tässä erittäin muistinvarainen piirros tuosta radasta:

16.5.2009 Agilityrata B

Toisella radalla (A-agilityrata) tuomaroi Lee Gibson. Myry oli jo selvästi väsyneempi eikä niin vauhdikas. Eka moka tuli jo viidennelle hypylle, jonka Myry ohitti. Onneksi kuitenkin kiersi esteen eikä hypännyt väärään suuntaan, niin ei tullut hylkyä. Loppurata meni ihan sujuvasti, eikä serpentiinihypyt ja siitä pituudelle (esteet 7-10) tuottaneet ongelmia. Loppusuoralla kiristin itse vauhtia ehkä liikaa, koska koira tiputti vikan esteen riman. Just ja just alitettiin ihanneaika. Tällä radalla oli yllättäen vain neljä tulosta, ja me oltiin tuloksella 10 kolmansia. Koiria molemmilla radoilla oli  17.

Tässä muistinvarainen piirros tokasta radasta:

16.5.2009 Agilityrata A

Tässä vielä videopätkät molemmista radoista (© Tarja Jalava), pahoittelut pätkien huonosta laadusta, yritän saada paremmat näytille:

Agilityrata B: 16.5.2009 Agilityrata B

Agilityrata A: 16.5.2009 Agilityrata A

Kisojen jälkeen kipaistiin vielä Siuntiossa tapaamassa Odaa. Ihan mukavastihan nuo koirat temmelsivät pihalla, vaikka Myry taisikin olla kisoista jo aika naatti.

Muutama kuvanen (© Mika Jalava):
16.5.2009 Myry ja Oda I
Hurjaan vauhtiin…

16.5.2009 Myry ja Oda II
… ja sitten kiilaus.

16.5.2009 Myry ja Oda III
Lelun tyrkytystä