Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

16.6.2013 Kisaturistina agin SM-kisoissa

Kisaturistina
Kisaturistina

Sunnuntaiaamuna lähdin Keron kanssa kohti Kirkkonummea, missä tarkoituksena oli hengailla ja seurata agilityn SM-kisojen yksilösuorituksia. Itse katsomoalueelle koirien kanssa ei päässyt, joten tyydyimme katsomaan kisoja aidan toiselta puolelta ja muuten vain hengailemaan ympäristössä mm. kojupuolella jne.

Kero käyttäytyi tosi fiksusti ja oli todella helppo koira. Kun pysähdyttiin, Kero rauhoittui heti istumaan tai ylipäänsä vain olemaan ja katselemaan. Välillä iski nälkä, ja silloin tarjottiin kovasti kontaktia :) Kojupuolellakin liikuttiin sujuvasti, todella helppoa ja huoletonta meininkiä :)

Aamupäivä meni kisoissa, mutta väliajaksi siirryttiin sitten Siuntioon. Siellä Kero sai juoksennella pihalla ja olla vieraana sisällä. Sisällä Kero ei kyllä oikein rauhoittunut, vaan halusi koko ajan olla puuhassa mukana.

Sitten olikin aika siirtyä takaisin kisoihin medien ja maksien finaaleja seuraamaan. Tällä kerralla Kero sai jäädä autoon nukkumaan, kun sääkin oli vähän sateinen ja itseäni kuitenkin kiinnosti nähdä suorituksia ihan radan laidalta.

Ja olihan sitä mielenkiintoista seurattavaakin. Keron emä Ursa nimittäin oli finaalissa myös mukana, ja nosti varmalla suorituksellaan itsensä sijalta 58 sijalle 16. Tässäpä video tuosta finaalisuorituksesta:

httpv://www.youtube.com/watch?v=N6kSDTYccGw

Väsyttää
Väsyttää