Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

15.1.2016 Koulutuksessa!

Kerättiin pieni kolmen hengen porukka, jotta päästiin Jirka Vierimaan koulutukseen! Olen innoissani, sillä meidän aiheena on saada vinkkejä Keron rullailmaisun sujuvuuteen. Tämä haaste on jotenkin syönyt omaa motivaatiotani hakutreenaukseen, koska tilanne tulee aina silloin tällöin vastaan, ja sekös harmittaa ja saa miettimään homman mielekkyyttä.

Mutta perjantain harjoitus oli tosi kiva, ja muidenkin suorituksista sain paljon ideoita, mitä ja miten kannattaa treenata esimerkiksi seuraamista tai ylipäänsä kontaktia.

Keron kanssa tehtiin pari puolen tunnin treeniä. Yhteensä käytettiin kymmenen palkkapurkkia sekä sitten ihan vikassa treenissä lelua. Ja pääsi seurakoira-Myrykin vähän toimimaan häiriökoirana (eli sai syödä paljon jauhelihaa). Ja olin tosi tyytyväinen Keron treeniin ja siihen, miten saatiin ihan simppeleillä vinkeillä hommaan jotain tolkkua. Ihan semmoiset tutut kuin alkuverryttelynä vaikkapa suorapalkkaus ja ilmaisun aloittamisessa semmoinen, että se pitää aloittaa tietyn ajan sisään tai ketju katkaistaan tai että jos homma menee pieleen, niin aloitetaan alusta sieltä aloituspisteestä eikä jatketa siitä, missä itse ollaan.

Seuraavaksi onkin sitten luvassa kotitehtävien tekemistä ja seuraavan live-kerran odottamista :)