Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

14.9.2011 Keskiviikon etsimiset

Myrylle tehtiin edelleen ilmaisuja, maalihenkilöiden asennot vaihtelivat (kyykky/seisova). Eipä näissä mitään ongelmia ollut :) Etäisyydet olivat lyhyet, n. 15m.

  1. Maalihlö siirtyy 3m rullanhaun aikana -> ok
  2. Siirtymä 3,5m -> ok (vilkaisi ensin siihen kohtaan, mistä oli rullan hakenut, mutta meni hlön luokse)
  3. Siirtymä 3,5m -> ok
  4. Siirtymä 3,5m -> ok
  5. Siirtymä 4m -> ok

Viimalle otettiin myös helpohko treeni. Tässä vaiheessa oli jo alkanut sataa ja oli pimeätä. Kaksi maalihenkilöä oli piiloutunut alueelle siten, että toinen oli lähellä puroa ja toinen oli sitten vähän ylempänä maastossa kivella tai jossain siinä lähistöllä. Eipä tässä sen kummempia. Viima kävi tutkimassa edellisen koiran piilon (sillan alla), teki hommia, nousi kummun päälle ja laskeutui sieltä sitten alas purolle ja maalihenkilön luokse. Ilmaisu ok. Olin itse ihan siinä lähes vieressä, kun aloitti ilmaisun.

Toiselle piilolle jouduttiin vähän kävelemään enemmän ja Viima sai tehdä vähän hommia paikallistaakseen maalihenkilön. Maalihenkilö oli hieman kiivennyt puuhun, mutta hyvin sekin tuli Viiman puolesta haukuttua. Treeni oli sellainen, että molemmissa tapauksissa tuuli tuli meidän takaa eli Viiman täytyi edetä vähän pidemmälle, jotta se sai napattua hajun.