Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

14.8.2011 Tutustumassa Sipoonkorven maastoihin

Sunnuntaina päätettiin viettää aikaa yhdessä ulkoilemalla uusissa maastoissa. Niinpä pienen nettisurffailun jälkeen päätimme, että menemme Sipoonkorven Byabeckeniin ja kierrämme siellä vähän omia polkuja sekä tarkistamme myös Ponun Perinnepostia -luontopolun ja mahdollisesti grillaamme vähän makkaraakin.

Paikalla oli yllättäen aika paljon porukkaa (jälkeen päin kotona sunnuntain Hesarista löytyikin tähän hyvä selitys – lehdessä oli juurikin sivun mittainen esittely Sipoonkorvesta…), mutta kävelyn aikana etenkin omalla reitillä ei muita ihmisiä näkynyt. Pari lampea (Jousjärv, Fallträsk) tuli tarkistettua, olivat oikein kivoja piristyksiä matkalla.

Myry katselee Jousjärvelle päin.

Viima.

Sitten jatkettiinkin kohti merkittyä luontopolkua ja siellä suunnalla alkoikin enemmän olla elämää. Päädyttiin Ängesbölen teltta/nuotiopaikalle, missä makkaroita vähän grillailtiin. Kovasti sielläkin kävi porukkaa kääntymässä. Eväiden jälkeen jatkettiin merkittyä luontopolkua. Päädyttiin lopulta laidunten lähistölle, mutta ikävä kyllä eläimiä ei näkynyt. Loppumatka jatkettiinkin sitten taas omia polkuja ja nähtiin mm. jyrkkää kallionseinämää ihan lähietäisyydeltä. Mukava reitti siis :)

Ponun Perinnepostia.

2 ajatuksia aiheesta “14.8.2011 Tutustumassa Sipoonkorven maastoihin”

Kommentointi on suljettu.