Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

14.12.2012 Leikkimispainotteinen agikerta

Hieman treeni-ideat taas vaihteeksi hukassa… Suunnitelmaksi olin miettinyt bermudan kolmiota sivuttaisetäisyyden harjoittelemiseksi sekä putkelle irtoamista ja samalla ehdollistamista eteen lentävälle vahvisteelle.

Lopputulos oli se, että tuli keskityttyä lähinnä flatworkkiin ja siinä kiihdyttämisiin jne. Ensimmäisessä jaksossa tehtiin kyllä Myryn kanssa bermudaakin, mutta sitäkin vain muutama toisto, eikä sivuttaisetäisyyttäkään ollut paljoa (olin tehnyt aika isoksi kolmion). Toisessa jaksossa tehtiin taas paljon flatworkkia sekä muutama toisto suoralle putkelle niin, että yhdistin ehdollisen vahvisteen. Kolmas jakso tehtiinkin sitten jo täysin flatworkkia. Joskus näinkin.

Viiman kanssa treenailtiin myös. Lelupainotteisia juttuja tosin. Ensimmäisessä jaksossa kong wubban ja lammaslelun noutamista vaihtaripalkalla, toisessa jaksossa dinolla ja multipiiplelulla noutoa, josta palkkioksi toisen lelun noutamista sekä lisäksi myös putkea. Kolmannessa jaksossa jatkettiin wubban ja multipiipin kanssa putkesta juoksemista sekä pelkkää noutoakin. Hömppää siis, mutta koirasta ja itsestänikin ihan hauskaa puuhastelua :)

Oheisessa videossa pätkä tuosta viimeisestä jaksosta.

httpv://youtu.be/pXlqi4mQ_dU