Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

13.4.2009 HAU:n pääsiäiskisoissa

Tänään oli vuorossa HAU:n järjestämät kisat Purinalla. Molemmat radat tuomaroi Leena Rantamäki-Lahtinen.

Ensimmäisenä ratana oli agilityrata, joka eteni loogisesti eikä sisältänyt sen suurempia kinkkisiä kohtia. Kepeille vientikin onnistui kivasti eivätkä rimatkaan kolisseet, joten saatiin nollatulos. Ihanneaika alittui 2,32 sekunnilla, mikä takasi meille sijan 9/36 :D. Kisassa oli yhteensä 10 nollatulosta.

Tässä muistinvarainen piirros agilityradasta:

13.4.2009 Agilityrata

Toinen rata oli hyppyrata, joka oli tuo eka rata käänteisessä järjestyksessä. Ekaan rataan verrattuna kinkkisiä kohtia tuntui olevan vähän enemmän, esimerkiksi hypyltä 9 putkeen vienti, tietty kepit ovat aina jännä juttu sekä sitten se hankalin kohta eli esteet 15-17. Meillä meni oikein mukavasti tuonne esteelle 16, minkä jälkeen en kovassa vauhdissa ehtinyt ohjata kunnolla pussiin vaan Myry ehti napata pituuden ja suoritti sen. Siitä sitten jatkettiin vauhdissa kahdelle vikalle esteelle, ja koira oli tietenkin tyytyväinen suorituksestaan :) Hyvinhän se menikin ja herkut olivat varmasti ansaittuja :) Tässä kisassa oli yhteensä vain kolme nollasuoritusta, joten muillakin oli hieman hankaluuksia tällä vauhdikkaalla radalla.

Tässä muistinvarainen piirros hyppyradasta:

13.4.2009 Hyppyrata

Pääsiäiskisojen (la ATD:n kisat, ma HAU:n kisat) saldo oli siis 4 starttia, joista kaksi vitosta (riman tiputukset), yksi nolla ja yksi hylky. Ja koira oikein iloinen suoritustensa jälkeen :)