Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

13.8.2015 Radanpätkää treeneissä

Tällä kerralla oltiin kolmantena treenimässä (ja muut olivat paikalla), joten Kerolle tuli nyt vähän samalla häiriötreeniä. Alku aloitettiin vähän leikkimällä, ja kun se meni hyvin, niin jatkettiin siitä lentävällä lähdöllä. Vauhti oli heti hyvää, vaikka ohjaus nyt olikin mitä oli.

Eka pätkä mentiin kuusi ekaa estettä ihan kivasti, mutta sitten tuli ohjausmokaa (ohjasin u-putkelle). Tokalla pätkällä mentiin samaan kohtaan edelleen hyvin, mutta suoralle putkelle Kero ei löytänytkään putkensuuta, vaan kävi hyppimässä putken päälle. Tämän jälkeen Kero kävi taiteilemassa puomilla ja teki sitten 2on-2offin. Otettiin sitten uudestaan tuo suora putki, ja tarkoitus oli jatkaa siitä sitten seuraavalle esteelle, mutta en ollut siinä enää oikein mukana, joten jätettiin sitten lopulta siihen.

13.8.2015 Treenirata
13.8.2015 Treenirata

Tuossa jossain välissä kokeiltiin, miten Kero suorittaisi nuo kepit esteeltä 10 alkaen, mutta ei sujunut yhtään. Kero väisti kepit, eikä muutamasta yrityksestä suostunut niitä  menemään. Lieneekö uudet tyypit hallissa kuitenkin vaikuttaneet, vai oliko poika jotenkin jumissa tms. Mutta kun koira ei keppejä halunnut tehdä, niin jätettiin ne tekemättä ja siirryttiin tekemään vain tuota vauhdikasta osuutta.

Kotitehtäväksi saatiin harjoitella valssin jälkeistä kiihdyttämistä eteenpäin.

Video: