Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

10.12.2017 Discon puuhakas sunnuntai (sis. videoita)

Aamureippailua

Sunnuntaina 8-viikkoinen Disco pääsi taas autoilemaan (alkaa sujua varsin kivasti) mukaviin paikkoihin. Ensin kävimme tapaamassa Discon äitiä Gavaa sekä siellä kylässä ollutta 8-viikkoista kelpietyttöstä. Olipa mukava jälleennäkeminen äitinsä kanssa sekä kiva oli myös pojan saada vähän ikäistäänkin seuraa. Seura tosin oli paljon vikkelämpi, vauhdikkaampi ja äänekkäämpi, mutta eiköhän Discokin tuosta vielä perässä tule.

Leikkitreffit

Vierailun jälkeen suhattiin suoraan Peten koiratarvikkeeseen sosiaalistumaan. Sieltä löytyikin kiva pallomeri. Lisäksi paikalla oli sopivasti ihmisiä ja muuta meininkiä, joten siinä oli taas pienelle koiralle kovasti ihmeteltävää. Vaatemalleina toimiviin koirahahmoihinkin pääsi pieni tutustumaan.

Pallomeressä

Illalla olikin vuorossa sitten Keron agilitytreenit, missä pääpaino tosin oli enemmänkin sillä, että pentu on hallissa fiksusti. Niinpä teimme alkuun pennun kanssa alustaharjoituksia, joissa ensin palkkailin alustalla olemista namilla ja sitten vapautin hetkeksi leikkimään lelulla. Näitä tehtiin nelisen kertaa yhteensä. Se jälkeen treenasin Keroa sen, mitä nyt pystyi. Alkuun pentu söi ihan hyvin herkkujaan odottelupaikalla, mutta kun Keron treeniin tuli vauhtia, niin eihän se siellä herkun kimpussa enää malttanut olla. Niinpä lopulta vietiin Keron treeni loppuun siten, että pentu oli sylissä.

Hallissa

Discon alustatreenit (alku norminopeudella, loput nopeutettuna, reilu 2min): 

Discon alustatreenit (vika jakso kokonaisuudessaan, reilu 2min):

Keron treeni, jota Disco sabotoi: