Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

10.12.2010 Omatoimitreeniä

Myryn keppitreeni:

 • Eka sessio: Kulmat 3,2 ok. Klo 9 tuotti vaikeuksia 2x -> helponnettu klo 7 myös väärin -> oikein klo 6 kohdalta, 2xklo 7 ok, 1x klo8 väärin, 1xklo 7 ok. Palkkaus lelulla ok. Alkoi hieman hiipua noiden virheiden jälkeen.
 • Toinen sessio: 2xklo 5 (ekalla jäi katsomaan palkan tuloa, toisella meni vauhdilla suoraan)
  Kesto: 5 + 1 min

Myryn kontaktitreeni:

 • Häiriölelu edessä 2x -> ei oikein innostunut -> otin suljetun namirasian häiriöksi -> toimi oikein hyvin. Pysähtyi 2on-2off ja vapautuksesta lähti heti eteenpäin. Otin myös häiriönä käden heiluttelua (2) -> ok. Yksi virhe, jossa koira alkoi korjata asentoaan ja meinasi ””lähteä”” ilman lupaa, mutta halusi tulla korjaamaan tilanteen -> otettiin uudestaan. Myöhemmin treenin jälkeen (kun oli tehty muuta) tarjosi 2on-2off ja pysyi hyvin, vaikka menin kauemmaksi eteen ja vapautin sivulle.
  Kesto: 3,5 min

Ohjausharjoituksia molemmille:

 • Siivekkeiden välistä (Viima): oli tosi innokas ja tarjosi eteenpäin menemistä. Tehtiin suoraan (4+1) ja molemmilta puolilta hieman vinosti (5+3), namimagneetilla ja pannasta päästäen. Palkkaus namilla. Ennen tätä tehtiin hieman  ympyrätyöskentelyä ulkokehällä sisältäen käännöksiä valssilla sekä myös leikkimistä (irti-istu, PB&J).
  Kesto: 4 + 2 min
 • Paikoillaan tehty valssi (Viima): vasemmalle (4) ja oikealle (2). Sujui ihan kivasti, paikalla pysymisen kanssa oli alkuun vähän haasteita. Ihan viimeisenä treeninä mentiin huvikseen muutamia esteitä ja se alkoi kahdella hypyllä, jossa käännös 90 astetta valssilla -> sujui oikein hyvin. Päälle vielä pari tiukkaa 180 asteen käännöstä lelupalkalla. Viima oli muutenkin tosi kivalla tuulella koko treenin ajan :)
  Kesto: 8min
 • Paikoillaan tehty valssi (Myry): kahden hypyn kanssa, vasemmalle, oikealle (kolme eri hyppyä, vaihdellen suuntia/paikkoja) -> ei ongelmia, otin myös suoraan menemistä (kaksi hyppyä)
  Kesto: 5min

Lähtöharjoittelu:

 • Ei oikeastaan tehty. Valssiharjoituksessa tuli jonkinlaista odottelua.