Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

1.5.2010 Vapputreffejä

Aloitettiin vappupäivä treffaamalla Kuru-lapinkoira Haltialassa. Käveltiin vajaan parin tunnin lenkki, jonka aikana koirat saivat juosta vapaana lähes koko matkan (hihnassa, jos tuli muita ihmisiä/koiria vastaan). Mukavasti reissu lopulta sujui, vaikkeivät koirat pahemmin keskenään leikkineetkään. Pitääpä ottaa taas uusiksi :)

Tämän jälkeen mentiinkin sitten käymään Siuntiossa, jossa poikien seuraa malttamattomana odotti Oda-laika. Alkuun käytiin vähän hihnalenkillä, mutta palattiin aika pian pihalle ja päästettiin koirat riekkumaan keskenään. Odalla oli ihan hurja meno. Se vain juoksi ympäriinsä nuoruuden innosta :D Intoutuivat ne pojatkin välillä mukaan juoksemaan.

Pienen tauon jälkeen otettiin Viimalle ja Myrylle vähän muuta puuhaa eli otettiin tikapuut maahan ja kävelytettiin koiria tikapuiden välistä. Hyvinhän tuo sujui molemmilta. Sitten molemmat saivat hyppiä hieman hyppyestettäkin (jonka sain sitten ottaa mukaani tänne Helsinkiin, kiitos kovasti!) ennen kuin Oda liittyi poikien seuraksi leikkimään.

Leikkihetken päätteeksi pojat pääsivät vielä vähän töihin. Ensin Viima sai etsiä siskoni metsästä. Hyvin sujui :) Sitten oli Myryn vuoro toisella puolella pihaa. Ekalla kerralla Myry jäi piilolle istuskelemaan toviksi, sanoi piip ja tuli sitten rullan kanssa luokse. Otettiin vielä toinen, ja tälläkin kerralla Myry jäi istumaan piilolle ja katseli, missä menen. Kun jatkoin matkaa eteenpäin (kauemmaksi piilolta), niin Myry sai jalat alleen ja tuli rullan kanssa. Taisi olla vähän väsy tähän harjoitukseen, mutta pitihän se nyt kokeilla, mitä koira tekee väsyneenä :)

Tässä hieman kuvia Siuntion vierailulta:


Myryn ja Odan leikit.


Vesileikkejä.


Kaikki kolme kerrankin samassa kuvassa.


Oda 1v.


Oda.


Myry 7v.


Viima 9v.

2 ajatuksia aiheesta “1.5.2010 Vapputreffejä”

Kommentointi on suljettu.