Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

1.2.2019 Discon H360-video

Joulukuun 2018 alussa väsäsin Discon treenivideoista kasaan H360-videon, joka sitten julkaistiin tällä viikolla ensin Facebookissa ja sitten vielä videokisasivulla. Enpä uskonut, että sinne asti pääsisimme. Jos olisin uskonut, niin olisi kyllä pitänyt kaivella mehevämpiä treenipätkiä ja laittaa superedistymispätkiä myös! No, ei vaiskaan.

Videota tehdessä meillä ei vielä ollut kasassa mitään kovin näyttävää. Jos nyt pitäisi tehdä video, niin olisi tarjolla enemmän agilityn kaltaista meininkiä. Mutta yhtä kaikki, videon tekeminen oli tosi kivaa ja oli valaisevaa käydä läpi vuoden aikana otettuja videoita. Kyllä sitä paljon ehtii tehdä ja opettaa koiralle! Suosittelen siis videoimaan treenejä ja tallentamaan ne, samoin tekemään niistä edes jotain pieniä koosteita talteen, jotta voi nopeasti sitten kaivella tarvittaessa esille.

Tässä linkki tuonne videoäänestykseen (avoinna hyvin lyhyen ajan, mutta itse postaus jää kyllä tuonne talteen): https://susangarrettdogagility.com/2019/01/handling360-2019-video-contest-round-3

Ja sitten vielä tuo meidän video: